Overnatning

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)

Ophold til enhver smag og lejlighed

Næstved har meget at byde på:
Kombiner jeres tur til Sydsjælland med et af vores mange ophold som blandt andet weekendophold, miniferie eller golfferie.

Du er også velkommen til at booke dit ophold online via vores hjemmeside. Klik blot på det ophold, du ønsker, find derefter onlinebooking-boksen til højre på siden.

Familieferie i børnehøjde

Tiden er dyrebar. Specielt ferietiden, hvor vi alle ønsker at gøre det ekstra godt for dem, vi holder af. Næstved-Egnen er fyldt med vidt forskellige muligheder for uforglemmelige oplevelser. Her er specielt meget for børnene, men også mange attraktioner, som kan samle hele familien i fælles begejstring.

I Næstved kommer du hurtigt til at falde i ét med andre super glade børn og voksne på strandtur ved Karrebæksminde, på vej ad Susåen i en kano, lige ved at trække en fisk op af vandet, på cykeltur i det smukke landskab, på opdagelse i Sørøverland på eventyrøen Gavnø, hvinende af fryd i BonBon-Land eller opslugt af afslapningens dybe ro, når hele familien har nydt det, der gør jer alle glade. Mulighederne er mange. Og ferien er jo din egen...
http://www.visitnaestved.dk/south-sealand/familieferie-i-boernehoejde  

Kærestetur?? Der er en masse at opleve i Næstved

Næstved har alle dage været centrum for handel. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter.
I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.
I byens centrum kan du nyde vejrgudernes luner i fulde drag, mens du i butikscentrene kan se helt bort fra disse naturkræfter. Du vælger selv.
http://www.visitnaestved.dk/south-sealand/shopping-i-naestved

Den aktive familie

Er du født med en golfkølle eller en fiskestang i hånden? Trives du bedst på en cykelsaddel ? Er du lykkeligst, når du befinder dig under, over eller nedsænket i vand? Kan du svare ja til et eller flere af disse udsagn - så er det i Næstved det foregår, og det er også her du skal finde oplysninger om din yndlingsaktitvitet.  http://www.visitnaestved.dk/south-sealand/angling-waters/aktiv-ferie 

Miniferie

Tilbring et par dage i skønne omgivelser på et af vores 16 hoteller. Vores hoteller er fordelt rundt i hele landet.

Læs mere

Weekendophold

Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Læs mere

Golfophold

Vi har skabt et unikt golfkoncept. Med 16 hoteller og samarbejdende golfbaner i Danmark tilbyder vi "Golf for Alle".

Læs mere

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.