Forslag nr. 1
- Tunmousse
- Kalveculotte
- Hjemmelavet frikadeller (3 stk.)
- Kyllingespyd
- Kold kartoffelsalat
- Flødekartofler
- Frugtsalat med fløde
- Chokoladekage
- Brød og smør
Pris pr. couvert kr. 145,-
Kun ved bestillinger på min. 10 couverter
Forslag nr. 2
- Varmrøget laks
- Lasagne
- Helstegt svinemørbrad
- Marinerede hotwings (4 stk.)
- Bagt kartoffel med tzatziki
- Pastasalat med grøntsager
- Nougatkage
- Fragiliteroulade
- Brød og smør
Pris pr. couvert kr. 125,-
Kun ved bestillinger på min. 10 couverter
Forslag nr. 3
- Gravad laks med sennepsdressing
- Skaldyrssalat med ananas
- Små lune frikadeller
- Cocktailpølser med baconsvøb
- Lun Dijon-glaseret skinke
- Kartoffelsalat
- Grøn salat
- Brieost
- Brød og smør
Pris pr. couvert kr. 130,-
Kun ved bestilling på min. 15 couverter
Forslag nr. 4
- Hel laks med Thousand Island dressing
- Røget hellefisk med dressing
- Lun leverpostej
- Lune hjemmelavede frikadeller
- Cocktailpølser med baconsvøb
- Helstegt oksehøjreb
- Gratinerede flødekartofler
- Broccolisalat
- 2 slags ost
- Brød og smør
Pris pr. couvert kr. 230,-
Kun ved bestilling af min. 20 couverter
Forslag nr. 5
Fingerbuffet:
- Smurte skiver af flute med fisk
- Smurte rugbrødssnitter med varieret kødpålæg
- Små sandwich med forskelligt fyld
- Grillede kyllingelår med krydderier
- Små lune frikadeller
- Cocktailpølser i baconsvøb
- Emmenthaler med frugt på pinde
- Jordbær dyppet i chokolade
1 af hver pr. person
Pris pr. couvert kr. 185,-
Kun ved bestilling af min. 15 couverter
Tilkøb af natmad
- Hotdogs (brød, røde pølser, sennep, ketchup, remoulade, ristede og hakkede løg) tillæg + 20 kr.
- Biksemad med spejlæg og brød
- Skibberlabskovs med rugbrød og rødbeder
- Aspargessuppe med kødboller og asparges
1 ret pris pr. couvert kr. 35,-
Supplement:
- Skysauce
- Bearnaisesauce
- Thousand Island dressing
- Creme fraiche dressing