Forslag nr. 1

  • Tunmousse
  • Kalveculotte
  • Hjemmelavet frikadeller (3 stk.)
  • Kyllingespyd
  • Kold kartoffelsalat
  • Flødekartofler
  • Frugtsalat med fløde
  • Chokoladekage
  • Brød og smør

Pris pr. couvert kr. 145,-

Kun ved bestillinger på min. 10 couverter

Forslag nr. 2

  • Varmrøget laks
  • Lasagne
  • Helstegt svinemørbrad
  • Marinerede hotwings (4 stk.)
  • Bagt kartoffel med tzatziki
  • Pastasalat med grøntsager
  • Nougatkage
  • Fragiliteroulade
  • Brød og smør

Pris pr. couvert kr. 125,-

Kun ved bestillinger på min. 10 couverter

Forslag nr. 3

  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Skaldyrssalat med ananas
  • Små lune frikadeller
  • Cocktailpølser med baconsvøb
  • Lun Dijon-glaseret skinke
  • Kartoffelsalat
  • Grøn salat
  • Brieost
  • Brød og smør

Pris pr. couvert kr. 130,-

Kun ved bestilling på min. 15 couverter

Forslag nr. 4

  • Hel laks med Thousand Island dressing
  • Røget hellefisk med dressing
  • Lun leverpostej
  • Lune hjemmelavede frikadeller
  • Cocktailpølser med baconsvøb
  • Helstegt oksehøjreb
  • Gratinerede flødekartofler
  • Broccolisalat
  • 2 slags ost
  • Brød og smør

Pris pr. couvert kr. 230,-

Kun ved bestilling af min. 20 couverter

Forslag nr. 5

Fingerbuffet:

  • Smurte skiver af flute med fisk
  • Smurte rugbrødssnitter med varieret kødpålæg
  • Små sandwich med forskelligt fyld
  • Grillede kyllingelår med krydderier
  • Små lune frikadeller
  • Cocktailpølser i baconsvøb
  • Emmenthaler med frugt på pinde
  • Jordbær dyppet i chokolade

1 af hver pr. person

Pris pr. couvert kr. 185,-

Kun ved bestilling af min. 15 couverter

Tilkøb af natmad

  • Hotdogs (brød, røde pølser, sennep, ketchup, remoulade, ristede og hakkede løg) tillæg + 20 kr.
  • Biksemad med spejlæg og brød
  • Skibberlabskovs med rugbrød og rødbeder
  • Aspargessuppe med kødboller og asparges

1 ret pris pr. couvert kr. 35,-

Supplement:

  • Skysauce
  • Bearnaisesauce
  • Thousand Island dressing
  • Creme fraiche dressing