Velkommen

til Hotel Menstrup Kro

Velkommen til Hotel Menstrup Kro. Hos os holder vi på de gamle traditioner med ægte dansk krostemning i skønne omgivelser. Igennem to århundrede har der været tradition for kroophold og gæstgiveri i den gamle bindingsværkskro.

I de seneste 20 år er Hotel Menstrup Kro blevet udbygget, således at vi i dag kan byde velkommen for enhver form for ophold for kæresteparret eller familien, de små og store selskaber og stort set alle former for kursus- og konferencearrangementer.

Vores varemærke er kvalitet til fornuftspriser, hvor alle kan være med. Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for hele Danske Hotellers mange kokkeelever.

På Hotel Menstrup Kro og i Danske Hoteller har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Værelserne er ledige fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen.

Morgenmad:
Serveres på hverdage i tidsrummet kl. 6.30-9.30 og i weekender og helligdage i tidsrummet kl. 08.00-10.00.

Restauranten lukker om søndagen efter morgenmaden. Der kan godt overnattes på hotellet. Dog skal man være OBS på, at receptionen lukker kl. 13.00 og restauranten kan ikke benyttes.

Hotel Menstrup Kro er et 'festhotel'. Der kan derfor forekomme larm, primært i weekenderne.

Vi gør opmærksom på at vore værelser er fordelt på 2 etager. Der forefindes ikke elevator. Ønskes der værelse i stueetagen, bedes der give besked om dette ved reservation.

På nogle af vores dobbeltværelser er der 1½ mands seng. Hvis dette ikke ønskes, bedes det oplyses ved reservation.

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)
(*)