Butik Friis

Afstand: 11.69 Km

 | +45 50 52 79 02 |  info@butikfriis.dk |  Hjemmeside | 
Butik Friis er en mode og livsstilsbutik, hvor vi nøje udvælger tidens trends og styles ud, så vi kan levere de fineste varer til vores kunder. Vi har altid et stort og lækkert udvalg af tøj, sko, accessories, plejeprodukter, delikatesser, interiør m.m.

I Butik Friis er alle velkommen. Vi har tøj til alle uanset højde, bredde og størrelse! Vi står altid klar til at hjælpe uanset om det er til hverdag, arbejde eller fest – og vi gør det hele med et med kæmpe smil på læben.

Det vigtigste hos os er at stemningen er høj og at alle føler sig velkommen, og at vores kunder går her fra glade og tilfredse – uanset om de har købt noget eller ej. Vores lille univers består af glæde, latter og gavmildhed og vi gør alt hvad vi kan for at udstråle denne energi hver evig eneste dag. Vi går altid dén ekstra mil for kunden, og vi udfordrer også gerne kunderne lidt på deres komfortzone, men selvfølgelig altid med kundens meninger in mente. Butik Friis er altid i udvikling, hvilket også betyder, at vi åbnede en webshop www.butikfriis.dk i 2020.  Vi håber, at alle kan mærke stemningen, hvad enten man handler i butikken eller på webshoppen.

Butikken ligger i hjertet af Næstved, som er en skøn lille handelsby. Vi kan klart anbefale at køre en tur forbi os og herefter tage på opdagelse i byen. Det er klart en køretur værd.



Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Fotograf: Butik Friis
Fotograf: Butik Friis
Fotograf: Butik Friis
Fotograf: Butik Friis
Fotograf: Butik Friis
Fotograf: Butik Friis
Fotograf: Butik Friis