Golfophold

Tag på golfophold på Hotel Menstrup Kro

Danske Hoteller har skabt et unikt golfkoncept, hvor vi med 21 hoteller og et meget stort antal samarbejdende golfbaner fordelt over hele Danmark tilbyder "Golf for Alle", hvad enten du er nybegynder eller elitespiller.

Se Danske Hotellers greenfeeaftaler.

Du reserverer din golfferie eller dit golfophold direkte på vores hotel, der også er behjælpelig med spørgsmål og service i forbindelse med opholdet.

Du reserverer selv din tid på "Golfbox" og får udleveret din greenfeebillet i hotellets reception. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid før ankomsten. Ønsker du at spille, før du ankommer til hotellet, sender vi selvfølgelig din greenfeebillet med posten.

Nemt, enkelt og ligetil.

Bemærk: online tidsbestilling til Sydsjællands Golfklub Mogenstrup via Golfbox er ikke muligt. Online tilmelding skal ske via klubbens egen hjemmeside

Spisetider aftales med hotellet, gerne før ankomst.

OBS. Hotel Menstrup Kro er lukket om søndagen i perioden fra d. 1. august til 1. juli. Der serveres dog morgenmad om søndagen.

Pris pr. person fra kr. 995,00

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 1.695,-

Læs mere

Pris pr. person fra kr. 2.495,-

Læs mere

Golfbaner i nærheden af Hotel Menstrup Kro

8 minutters kørsel fra Hotel Menstrup Kro

Næstved Golfbane er en af landets smukkest beliggende med udsigt over Karrebæk Fjord. Banen er normalt åben fra det tidlige forår til sent om efteråret.
De 18 spændende og afvekslende huller er fordelt på 110 tønder land og bliver passet og plejet af en dygtig greenkeeperstab. Banens par er 72 og måler knap 5800 m fra gul tee. Den er anlagt i let kuperet terræn med vand i spil på 14 af hullerne og har store greens ofte i flere plateauer. En rigtig seaside bane, hvor vinden ofte er en stor udfordring.

ca. 20 minutters kørsel fra Hotel Menstrup Kro

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en af Danmarks smukkeste 18 hullers parkbane. En klub med en meget stærk miljøprofil. Klubben tilbyder endvidere en 6 hullers par 3 bane som er åben for alle. Klubhuset er indrettet med alle faciliteter som en velassorteret proshop, sekretariat og restaurant med fantastisk udsigt over banen.

Booking