Selskabsmenuer

Se vores spændende selskabsmenuer

Klassiske retter

Menu 1

  • Kold dampet fisk på ananas med rejer og karrydressing
  • Gl. daws oksesteg med glaserede perleløg, bønner, asier, sødt samt hvide kartofler og sauce
  • Pære belle Helene

Menu 2

  • Hønsesalat med sprød bacon og syltet tranebær
  • Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, surt, sødt samt brunede og hvide kartofler
  • ½ ananas med frugtsalat og råcreme

Menu 3

  • Ovnbagt laks med rejer, salat og dressing
  • Flæskesteg med rødkål, asier, chips, brunede og hvide kartofler samt skysauce
  • Hjemmelavet islagkage med coulis af bær

Menu 4

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Helstegt oksefilet med hasselback, sauce bearnaise og årstidens grønt
  • Issymfoni i karamelkurv med frisk frugt

Helaftensarrangement for menu 1-4

  • Velkomstdrink
  • Øl, vand og husets hvid-rødvin ad libitum til dessert er serveret (maks. 3 timer)
  • 1 gl. dessertvin
  • Kaffe med kransekage
  • Natmad (asparges suppe)

Pris kr. 575,- pr. person

Derefter afregnes kr. 85,- pr. person pr. time

Min. 15 personer

Fest arrangement

Menu A

  • Saltet laks med porre terrine og basilikums olie
  • Medaljon af perlehønebryst med svampe i mild hvidløg og timiansauce
  • Fragilite med vanille/solbær parfait, samt frugt coulis og melisse

Menu B

  • Terrine af røget laks og nye kartofler, toppet med friske krydderurter og hummer vinagre
  • Unghanebryst stegt med sesamfrø hertil aubergine-charlotte og estragonsauce
  • Nougatkage med hvid chokoladecreme og syltet citrus-skal

Menu C

  • Ballontine af unghane på leje af frisk spinat/tomat og portvin sky
  • Oksemørbrad med bagte rodfrugter og sauce bordelaise
  • Anis pocheret pære med chokoladekage og vanillecreme

Menu D

  • Letrøget gåsebryst med quenelle af peberrodscreme og sprøde salater
  • Kalv/hjort med timbale af rodfrugter og portvins sauce
  • Kold bærsuppe med sorbet og nøddeflager

Menu E

  • Dampet, røget og grillet fisketallerken med safrancreme
  • Kalvemørbrad bagt i slør med urter og små porre samt trøffelsauce
  • Safran pocheret pære med kokos parfait og melisse

Menu F

  • Pighvar/slethvarbisque med urter og små lakseboller
  • Rosa stegt andebryst med sauce af lynghonning/rosapeber
  • Æbledessert med rørt creme fraiche

Menu G

  • Kammuslinger a la nougat med krydderurter
  • Kalvefilet farseret med brissel, serveres med ratatouille og kraftig kødglace
  • Moccaparfait med lime marineret banan

Menu H

  • Tynde skiver af oksemørbrad i orangeløg og salat
  • Oksemørbrad svøbt i parmaskinke med sauce af soltørret tomat
  • Menstrup Kro's dessert tallerken

 

 

 

Natmad

  • Klar suppe med boller og brød
  • Karrysuppe med ris, kylling og brød
  • Røde pølser med brød (hotdogs), tillæg ristede kr. 10,-
  • Biksemad med spejlæg og brød
  • Æggekage med bacon og purløg
  • Skibberlabskovs med rugbrød og rødbeder
  • Pålægsplanke med div. tilbehør samt brød og smør 

Helaftens arrangement for menu A-H

  • Velkomstdrink
  • Øl, vand og husets hvid-rødvin ad libitum til desserten er serveret (maks. 3 timer)
  • 1 gl. dessertvin
  • 3 retters valgfri
  • Kaffe med kransekage og fyldte chokolader
  • Natmad valgfri

Varighed: 7 timer fra velkomstdrink

Pris kr. 675,- pr. person
Vin ad libitum til desserten er serveret. Herefter afregnes der kr. 85,00 pr. person pr. time for fortsat vin ad libitum.

Min. 15 personer

Gourmet menu

  • Jomfruhummerhaler med morkler og serranoskine
  • Foie gras terrine med balsamicosyltede kinaradiser
  • Laurbærblads granite
  • Medaljon af kalvemørbrad med grov ratatouille og trøffelsauce
  • Ballontine af fragilite med chokoladecreme og syltede appelsiner

Helaftensarrangement 7 timer fra aperitif

  • Aperitif
  • Øl, vand og husets hvid-rødvin ad libitum
  • 1 gl. dessertvin
  • 5 retter
  • Kaffe og petit four
  • 1 cognac eller likør
  • Valgfri natmad

Pris kr. 895,- pr. person
Derefter afregnes kr. 85,- pr. person pr. time

Min. 15. personer

Buffet 1

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Varm fiskefilet med remoulade
  • Lun leverpostej med bacon og champignoner
  • Lun roastbeef med marineret kartoffelsalat
  • Kamsteg med rødkål
  • Frugtsalat med fløde
  • Ost og druer

Pris pr. person kr. 195,-

Min. 10 couverter

Buffet 2

  • Hel side dampet laks (kold) med rejer og asparges
  • Røget hellefisk med æggestand
  • Spegeskinke med melon
  • Helstegt oksefilet
  • Glaseret skinke
  • Flødekartofler
  • Salatbord
  • Brieost med druer

Pris pr. person kr. 225,-

Min. 20 couverter

Luksus buffet

Kæmperejer, marineret i hvidløg med plukket salater (serveres på tallerken)

Fra buffet:

Kolde retter:

  • Foie gras terrine med kinaradiser vendt i balsamico
  • Ristede kammulslinger med auberginecaviar
  • Carpaccio af frisk tunfilet

Lune retter:

  • Pighvar i citruscreme med vinbjergsnegle
  • Kalvemørbrad med vagtelbryst og trøffelsauce
  • Krondyrfilet med druer/mandler og rødvins glace
  • Urtekartofler og taglitelle
  • Plukket salater og tapenader
  • Brød og smør

Dessert:

  • Dessertbord med udvalg af køkkenets lækkerier samt div. udenlandske oste

Pris pr. person kr. 395,-

Min. 25 voksne

International buffet

Kolde retter:

  • Unghanesalat med feta
  • Marinerede artiskokker med soltørret tomat
  • Parmaskinke med melon og oliven
  • Udenlandske salami med cornichons
  • Pastasalat med jomfruhummer i pesto
  • Sol over gudhjem med æggeblommer og radiser

Lune retter:

  • Saldyrs voulevent
  • And a la orange
  • Kalvemedaljon med salviecreme
  • Lammekølle med tzatziki
  • Kartoffelkage og pasta
  • Salatbar, dressing samt brød og smør

Dessert:

  • Udvalg af ost
  • Islagkage med frugtcoulis
  • Fragiliteroulade
  • Chokolademousse

Pris pr. person kr. 355,-

Min. 25 voksne

Traditionel buffet

Kolde retter:

  • Dampet laks Bellevue med rejer
  • Røget nordsø laks med asparges
  • Rejer med cocktaildressing
  • Røget forrelfilet med æggestand
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon og ananas
  • Spegeskinke med melon og oliven
  • Roastbeef med peberrod og remoulade

Lune retter:

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Mørbrad a la creme
  • Torsk i senneps sauce
  • Salatbar og dressing
  • Brød og smør

Dessert:

  • Dansk brie med kiks og druer
  • Hjemmebagt kage og tærte
  • Islagkage med frugt

Pris pr. person kr. 315,-

Min. 25 voksne

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)