VESTERHAVE VINGAARD

Besøg Vesterhave Vingaard som er en prisvindende økologisk vingård. Her bliver der skabt gammeldags, håndlavede vine i små partier ved hjælp af traditionelle vinfremstillingsteknikker for at sikre druens mest sande udtryk. Nyd en prøvesmagning i smagslokalet, gå på opdagelse i gårdbutikken eller gå en rundvisning

9 minutter fra hotellet

Holmegaard Værk

Oplev levende glaspustere, 42.000 stykker glas, 6.000 stykker Kähler-keramik, glaskunst i verdensklasse og internationale særudstillinger. Du vil blive blæst bagover af historien om Danmarks første, sidste og eneste eksisterende glasværk

25 minutter fra hotellet

Gavnø Slot

Besøg Gavnø Slot som byder på en bred palette af oplevelser og aktiviteter gennem hele sæsonen. Oplev det smukke eventyrslot på blomsterøen og besøg slotsparken med et af Danmarks mest kendte og smukkeste haveanlæg, som byder på mange smukke blomster! Du finder også en klatrepark og aktiviteter for børn.

19 minutter fra hotellet

Næstved Automobil Museum

Besøg Næstved Automobil Museum som er Danmarks største private samling og en oplevelse for hele familien. Du finder 3.400 m2 fordelt på 3 etager fyldt med 175 biler, 100 motorcykler og knallerter, landbrugsmaskiner, fly, små forretninger og værksteder fra 50'erne samt meget mere!

13 minutter fra hotellet

Skovtårnet

Oplev suget i maven. Over Skovtårnets arkitektur, den sydsjællandske natur og den storslåede udsigt fra toppen af Skovtårnet højt over træernes kroner. For her – midt i Gisselfelds skove – får du en sanselig oplevelse, fra første gang du ser det 45 meter høje skovtårn, til du står i udkigstårnets top og ser ud over det sydsjællandske landskab.

29 minutter fra hotellet

Ude efter mere?

Hvad skal man se og opleve omkring Menstrup?

Sydsjælland er spækket med skønne oplevelser! Lige fra større seværdigheder, fantastiske madoplevelser og sjove aktiviteter til dig, som elsker at bevæge dig.
De mange muligheder er blot en kort tur fra Menstrup!

 Få inspiration til din næste oplevelse her

Se flere oplevelser