Arena Næstved

Afstand: 11.83 Km

 | 55724415  |  info@arenanaestved.dk |  http://www.arenanaestved.dk/ | 
Arena Næstved - Sjællands største Arena uden for Storkøbenhavn

Oplevelsesrige events! Fede koncerter! Spændende sports opgør! Interessante konferencer og hyggelige messer! 

I Arena Næstved kan du være en del af mange forskelligartede begivenheder hele året rundt! Vi ligger centralt i byen, et kvarters gang fra Næstved station og 2 min. gang fra nærmeste busstopsted. I bil vil det kun tage ca. 1 time fra København.

Konferencer
Arena Næstved er knyttet til Næstved Hallerne 1-2 samt Næstved stadion, hvor der er direkte adgang. Fra Arena og stadion er der adgang til Hal 2 og fra Hal 2 er der adgang til Hal 1. Samlet har Hal 1 521 faste siddepladser og er 1000m2. Hal 2 er 1000 m2.

Så om du leder efter en mindre eller en stor konference, har Arena Næstved enormt mange muligheder!

Mødelokaler
Vores store lounge område har udsigt til hele Næstved Stadion på den ene side samt adgang og udsyn til arenaen på den anden side. Vi imødekommer med glæde dine præferencer for opsætning i rummene.

Restauratør
Spisehus og Lounge får altid fantastisk omtale for det lækre mad de serverer til vores spisende events! De har en café i foyer med et stort udvalg og siddeområde. Du kan finde mere om Spisehus og Lounge på vores hjemmeside eller kontakte vores restauratør direkte

Kontakt Arena Næstved for at få et tilbud eller se mere på vores website. Tryk ”Synes godt om” vores facebookside, hvor vi giver dig masser af indhold og opdateringer på nye events.Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Arena Næstved Fotograf: Arena Næstved Copyright: Arena Næstved
Arena Næstved Fotograf: Arena Næstved Copyright: Arena Næstved