Veras Verden

Afstand: 24.65 Km

 | +45 61140565 |  butik@verasverden.dk |  http://www.verasverden.dk | 
En verden af velvalgte livsstilsprodukter. Vi er til for dig, der sætter pris på design, delikatesser, brugskunst og interiør. Ting som du forelsker dig i hos os, er vi helt sikkert allerede selv faldet for.  

Hylderne er fyldte med produkter, hvor der er lagt gode tanker og menneskelig passion i både designet og udformningen.

De fleste produkter er hjemtaget fra den store verden og forhandles kun hos os i Danmark. Mange internationale producenter har vi selv fundet og besøgt på vores rejser i udlandet.

Vi kombinerer åbne døre mod verden med kærligheden til det nære. Derfor kan du også finde kvalitetsprodukter, som er fremstillet helt lokalt.

Vera

Vera er vores skønne regnbuebarn og vores butik repræsenterer de værdier, som vi finder vigtige for både Veras og alle andre børns verden – både nu og i fremtiden.

Vi stiler derfor efter at skabe rammerne for, at mennesker kan slippe trends og i stedet vælge interiør- og livsstilsprodukter med hjertet.

Mennesker bør nemlig kun eje ting, som gør dem grundlæggende glade. Vi tror også på, at velvalgte ting forbliver længere tid i folks liv. Det er godt for den klode, som vi skal bringe videre til vores børn.

 

Forkæl dig selv med en unik shoppingoplevelse

Vi gør os umage med at give dig adgang til alverdens særlige livsstilsprodukter. Oplev vores 400 m2 store livsstilsbutik.. I butikken gør vi en dyd ud af at sikre dig den bedste betjening og vi lover dig, at vi er mindst lige så passionerede for æstetik og design som dig. 

Vi er langt fra de eneste i vores nabolag, der lægger vægt på kvalitet og design i alt, hvad vi gør. Naturen omkring Veras Verden er inspiration for mange passionerede kunsthåndværkere og producenter af delikatesser.

Kombiner turen med flere unikke oplevelser ved at besøge de populære attraktioner Skovtårnet på Camp Adventure og Gisselfeld Kloster, som er vores naboer.

Hos os får du lidt mere, end du forventer, så besøger du os én gang, ses vi sikkert igen.

Velkommen i Veras Verden.Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Veras Verden Fotograf: Veras Verden
Veras Verden Fotograf: Veras Verden
Veras Verden Fotograf: Veras Verden
Veras Verden Fotograf: Veras Verden
Veras Verden Fotograf: Veras Verden
Veras Verden Fotograf: Veras Verden
Veras Verden Fotograf: Veras Verden