Havens Kunst

Afstand: 20.90 Km

 | +45 4215 5945 |  info@havenskunst.dk |  Hjemmeside | 
Havens Kunst er en udstillingshave og butik i den lille landsby Gødstrup i Holmegaard.

Havens Kunst ved Tina Thorsby er dansk distributør af britiske Haddonstones (fremstilling af arkitektonisk og haveornament produkter). Haddonstone-eventyret startede i 2016, hvor Tina så de vidunderlige ornamenter i den danske Have-guru: Claus Dalbys have i Aarhus, Danmark. Tina havde tidligere købt klassiske krukker på auktioner, men de var ikke den ønskede kvalitet.

Hun blev straks forelsket i kvaliteten og skarpheden af ​​de forskellige dekorationer, urner og buster. Hun måtte selv eje et par ting. I 2018 besluttede de at flytte for at øge vores varelager og samtidig skabe deres helt egen udstillingshave fra bunden. I foråret 2019 fandt de det perfekte sted, så de solgte huset i udkanten af ​​København og flyttede til Sydsjælland. Haven de kom til, var næsten ikke-eksisterende: kun græs, gamle træer og mælkebøtter. Så det blev til det perfekte kanvas til at skabe en helt ny have.

I 2020 startede de arbejdet med haven for at forvandle den til den perfekte udstillingshave. Haven er anlagt i forskellige have områder i herregårdsstil. Alle have områderne er anlagte og tilpasset de fine ornamenter som springvand, buster, statuer, urner og fuglebade. Alle ornamenter er ægte kopier af eksisterende gamle.

I alle områdets løg, planter er buske og træer nøje udvalgt, så de passer til ornamenterne såvel som atmosfæren. Der er bænke i næsten alle områder, hvor man kan sidde og nyde udsigten.

I forbindelse med haven er der en butik, hvor du kan købe ornamenter og mindre pynt til din have.Opdateret af: Sydsjælland & Møn  | info@vism.dk
Havens Kunst Fotograf: Havens Kunst
Havens Kunst Fotograf: Havens Kunst
Havens Kunst Fotograf: Havens Kunst
Havens Kunst Fotograf: Havens Kunst
Havens Kunst Fotograf: Havens Kunst
Havens Kunst Fotograf: Havens Kunst