Ringsted Outlet

Afstand: 29.77 Km

 | 57644130 |  info@ringstedoutlet.dk |  Ringsted Outlet Hjemmeside | 
Ringsted Outlet er Danmarks eneste rigtige outletby og er kendt for sine lave priser på mærkevarer af høj kvalitet.

Danmarks eneste outletby

Danmarks eneste rigtige outletby, Ringsted Outlet, er kendt i hele landet for sine lave priser på mærkevarer af høj kvalitet. Det er de helt store brands, som har slået sig ned i de selvstændige butikker – med hver deres stil.

Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner direkte til forbrugerne – med besparelser op til 70% under prisen i den normale detailhandel. Varerne er produktionsoverskud, kollektionsprøver eller varer som ikke i tilstrækkeligt omfang er blevet solgt i den almindelige detailhandel – og der er altid tale om originale kvalitetsvarer, hvis kvalitet er garanteret af producenten. Ofte vil der også findes spændende nye varer, som ikke tidligere er solgt på det danske marked. Kollektionerne følger de normale sæsoner, og der er konstant nye varer på hylderne.

Et besøg hos Ringsted Outlet behøver ikke kun at bestå af shopping. I den hyggelige outletby kan man besøge The Burger, der serverer burgere, sandwiches, salater, kager mv eller spise veganske og velsmagende retter hos Brouer’s Foodtruck. Hos McDonald’s er der plads til over 300 spisende gæster og der er legeområde for de mindste.

Der er gratis parkering året rundt, og så er der nem adgang til motorvejen.

For åbningstider se mere på www.ringstedoutlet.dkOpdateret af: Ringsted Turistinformation  | info@visitringsted.dk
Ringsted Outlet Fotograf: Ringsted Outlet