Ringsted Svømmeland

Afstand: 29.77 Km

 | 57627046 |  koh@ringsted.dk |  http://www.ringstedsportcenter.dk | 
Ringsted Svømmelands svømmeland er 25 meter langt og 20,5 meter bredt og har 8 svømmebaner.

Der er desuden både lege- og undervisningsbassin samt soppebassin. I 2023 blev en ny stor sauna indviet.

Ringsted Svømmeland har noget for de fleste

Svømmesalen i Ringsted Svømmeland er indrettet med tre individuelle bassiner: Svømmebassinet, lege- og undervisningsbassinet - og soppebassinet. Med andre ord er der vandtilbud til børn og voksne i alle aldre.

Vandtemperaturen i svømmesalen ligger på 27 grader og lufttemperaturen på 30 grader, så det er ikke svært at finde sig godt til rette - både i og uden for vandet. Stedets livreddere sørger for, at sikkerheden er i top - de udleverer også bælter, plader, svømmefødder, bolde, dykkerringe og waterjoggingtilbehør efter behov.

Svømmebassinet rummer 1.300.000 liter vand. Bassinet er 25 meter langt og 20,5 meter bredt, hvilket giver plads til otte svømmebaner. Den laveste ende er 1,2 meter dyb, bassinet er 3,8 meter på det dybeste sted. Bassinet har både en 1- og 3-metervippe.

Det særlige varmtvandsbassin har en konstant temperatur på minimum 34 grader - uanset hvor man befinder sig i de 131.000 liter vand. Varmtvandsbassinet måler 15,5 meter gange 7,5 meter. Bassinet er 1,28 meter dybt. har boblebænk, kørestolsrampe, trappe – og støttegelænder på bassinsiderne.

Ringsted svømmehal og badeland blev indviet i august 2007 og består af 2 sale: Svømmesalen og varmtvandssalen. Se åbningstiderne herOpdateret af: Ringsted Turistinformation  | info@visitringsted.dk
Svømmeland Fotograf: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr
Ringsted Svømmeland Fotograf: Ringsted Turistinformation Copyright: Steen Olsson
Ringsted Svømmeland Fotograf: Ringsted Turistinformation Copyright: Steen Olsson
Ringsted Svømmeland Fotograf: Ringsted Turistinformation