Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke

Læs mere

 

Vores varemærke er kvalitet til fornuftspriser, hvor alle kan være med. Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for hele Danske Hoteller A/S's mange kokkeelever.

På Hotel Menstrup Kro og i Danske Hoteller A/S har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Vigtig info:

Værelserne er ledige fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen.

Morgenmad serveres på hverdage fra kl. 6.30-9.30 og weekend/helligdage fra kl. 8.00-10.00.

Restauranten er lukket om søndagen efter morgenmaden. Der kan godt overnattes på hotellet. Dog skal man være OBS på, at receptionen lukker kl. 13.00, og restauranten kan ikke benyttes.

Hotel Menstrup Kro er et 'festhotel'. Der kan derfor forekomme larm, primært i weekenderne.

Vi gør opmærksom på, at vores værelser er fordelt på 2 etager. Der forefindes ikke elevator. Ønskes der værelse i stueetagen, bedes der give besked om dette ved reservation. På nogle af vores dobbeltværelser er der 1½ mands seng. Hvis dette ikke ønskes, bedes det oplyses ved reservation.