Ulla Jessen har været med lige fra starten af revyen på Hotel Limfjorden, der senere blev til Revyraketten. Og hun har altid formået af skabe gode ideer og tekster til de medvirkende skuespillere i årets revy. For Ulla er det vigtigt i Revyraketten, at alle medvirkende får helt nye muligheder for udvikling. Og at hele holdet arbejder sammen om nye ideer, musik og numre.

Af CPH-Culture fik Ulla prisen som 'Årets Revyskuespiller' for sin medvirken i Gillelejerevyen 2015. 

Ulla fik også i december 2015 tildelt H. Nathansens mindelaget af Skuespillerforeningen af 1879 bl.a. for sit lange virke i Den Danske Revy. 

Tidligere er Ulla blevet Revyernes Revys Æreskunstner.

Så det er en erfaren dame med mange års arbejde på de skrå brædder, der er kaptajn på Raketten. 

Revyraketten ligger Ullas hjerte meget nær, og hun glæder sig til endnu engang at møde publikum!

Peter medvirker for 5. gang i Revyraketten - Og sikke en udvikling han har haft som skuespiller! Der er ikke den revykarakter, som Peter ikke tør prøve kræfter med, fra Lallende Olding til Diva. 

Peter Andersen har som entertainer et helt unikt talent til på få sekunder at skabe en ny figur. Det er en gave at have Peter på holdet, på grund af hans talent, timing og totale tjek på sin figur.

Som DramaQueen blev Peter verdensberømt i Danmark - Og nu kalder udlandet igen på ham. Peter skal i år optræde ved internationale shows i Melodi Grand Prix-sammenhæng i Oslo, London, Amsterdam, Stockholm og Grand Prix Cruise mellem Finland og Estland & 'Turn on Tina' turne.

Peter Andersen er en gave til Revyraketten med sit unikke talent for at fotolke både damer og herrer.

Hans Peter er i årene på Revyraketten nærmest blevet noget, man kan kalde for 'Huspianist'. Dette musikalske menneske forstår altid at skabe en skøn stemning fra publikum kommer til de går.

Desuden komponerer og arrangerer Hans Peter til revyen til stor glæde for holdet og publikum.

Til daglig underviser Hans Peter på Næstved Musikskole, og mange weekender på Menstrup Kro.

Med Hans Peter ved 'Det musikalske ror' er man i rigtig gode hænder.

Lars Arvad er simpelthen forelsket i Den Danske Revy. Fra at være en jubelglad amatør i utallige amatørrevyer, blev Lars senere uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2006. Siden har Lars brugt meget af sin tid på at skabe sin helt egen personlige revy.

Og det er i den grad lykkedes for ham. Som både revydirektør, altmuligmand og skuespiller. Først Odense Vinterrevy som Lars med stor succes startede i 2009. Med et flot resultat. Revyen kørte i 7 år med stor opbakning fra både anmeldere og publikum. I 2016 satser Lars stort med sin start på Odense Sommerrevy, som alle revyglade i Danmark glæder sig til at byde velkommen.

Det er derfor en erfaren Revymester, som Revyraketten med stor glæde har fået på holdet i år. 

Lars beskriver sig selv som rolig og tillidsvækkende... Men bare vent... Arvad er vild i varmen.

Kirsten er kendt som hele Danmarks Melodi Grand Prix Dronning. Men hun har også begejstret publikum i flere teaterstykker, bla.a som Edith Piaf i “Piaf” på Det Ny Teater og “Les Miserables” på Østre Gasværk.

Kirsten har udover en omfattende solist karriere og medlem af “Swing Sisters”, også medvirket i flere revyer. Bl.a Nykøbing F. Revyen og Rottefælden, hvor hun spillede sammen med Ulla Jessen.

Revyraketten glæder sig meget til at præsentere Kirsten Siggaard på Hotel Menstrup Kro i marts 2019.